2021-12-29
喺西灣河地鐵站行過去好快就到,大概5分鐘內必到🥰之前食過上環分店,好深刻所以今次都想試吓新嘅分店👍🏼餐牌同上環差唔多,價錢都係!!主打幾個嘅午餐,照樣食番個滑蛋叉燒😍叉燒蝦仁滑蛋飯 $60略嫌飯嘅份量可以多啲就開心哂🤫女仔食份量就一定夠,男仔就未必啦!不過滑蛋非常之嫩滑,而甜鼓油亦好match!!叉燒絕對高質,有肥有瘦,好好食😋蝦仁有大概4至5隻,都大隻㗎同新鮮,唔會好腥好梅👍🏼餐飲方面就叫咗杯奶茶,正常發揮,茶記奶茶!另外朋友就叫咗XO醬肉眼豬扒飯 $62有成3塊咁多,見好似都幾好食😋聽講唔係好鞋,見佢用牙都咬得開🤣好似都林👍🏼仲有啲蔬菜伴碟,都幾好喎!餐飲佢就加錢要咗杯熱薑汁奶茶!都幾特別,加4蚊就有好抵!!上網見啲人介紹食豬仔包!我哋叫咗一份share!肥仔之選🤣超多奶油正!!!新鮮熱辣辣,脆卜卜😘性價比非常之高!!會返去encore🤣
叉燒蝦仁滑蛋飯 $60
另外朋友就叫咗XO醬肉眼豬扒飯 $62