2021-10-30 49 瀏覽
路過見到細細個門口☺️見幾得意就入去試下!入到去有兩層都唔細,即刻有位都幾好~呢度有餐同散叫,串燒款式唔算少,我就叫左個大阪牛肉飯餐加少少串燒同小食,兩個人咁食原來都幾飽(*¯︶¯*)個餐除左有主食,仲有沙律同串燒,沙律好值得一試既係冰菜!!好特別!!爽口又夠甜~唔係周圍都見到~加少少麻醬味道好夾呀。串燒方面我叫左冬菇!好重菇味同埋keep到juicy~牛舌、雞腿肉同牛肉串都燒得好香好食☺️唔會話乾左很好!另外我仲加錢叫左杯清酒,味道甜甜地幾好入口,佢仲斟到好滿😹😹黎居酒屋點都要小酌一杯既~小食我仲叫左吉列蠔同玉子燒😹蠔都幾大隻,仲有5隻咁多添!食埋玉子燒唔覺唔覺真係好飽~幾好食既一間居酒屋☺️串燒最出色

幾好食既一間居酒屋☺️串燒最出色