2020-08-12
呢間泰巷之前食過幾次,食物質素唔錯,好多時都坐滿人。而家做緊全線外賣9折優惠,指定菜式有7折。仲同左Foodies & Goodies合作,買滿$200就可以揀一樣$30既急凍食品,超左就補返差額。不過店員解釋時太細聲,我地揀左個$58既壽喜燒汁豚肉,最後補左$28🙈招牌海南雞飯 $56海南雞飯可以揀白飯或油飯,色澤鮮黃,雞肉幾滑身。不過途中發生小插曲,返到屋企先知比漏左一份海南雞飯,結果又要再落樓拎😫傳統風味無骨豬手飯 $63豬皮軟滑Q彈,完全無臊味,滿滿骨膠原,無骨豬手份量亦不少,肉質腍而嫩滑,加埋半邊滷蛋,大量白飯,抵食又好味。傳統風味無骨豬手船河 $54胃口較細又唔想食飯,可以選擇船河,餸菜款式頗多,我揀左河粉、船河湯,湯底尚算濃郁,河粉掛湯幾入味。咖喱雞煲配白飯 $63黃咖喱味香濃惹味,少許辛口,雞件肉質嫩滑多汁。
招牌海南雞飯 $56
傳統風味無骨豬手飯 $63
傳統風味無骨豬手船河 $54
咖喱雞煲配白飯 $63
黃咖喱味香濃惹味,少許辛口,雞件肉質嫩滑多汁。