2024-02-15
Airside 而家真係搞到有聲有色,又有巿集,好難唔去果度行街食嘢。當然,呢度餐廳選擇都好多。其中呢間同戶外有連接,加埋食意大利菜,感覺係幾chill。Wagyu Sirloin $248呢度既主打,比起平時食既牛肉薄餅有誠意得多,薄餅有好多和牛西冷牛排,睇到都流晒口水,粉嫩好食。配蕃茄醬、莫札瑞拉起司同焦糖洋蔥好開胃,薄脆批邊絕對比厚批邊更夾。Garlic Bread $52Soup of the Day $58蒜味尤其突出,又熱又脆口,平時鐘意食蒜茸包一定唔會失望。可以配埋是日湯品,今日係南瓜湯,濃稠口感,沾包一流。Prawn Popcorn $62外層脆卜卜,啖啖蝦肉爽脆彈牙,沾醬最惹味。Parmesan Fries $68薯條有巴馬臣芝士碎,口感香脆又帶芝士香。Matcha Majesty $48五顏六色的朱古力糖,配綠茶沙冰非常吸睛。Hazelnut Haven $48奶昔香甜順滑,杯邊仲有七彩點綴。Dolci $48開心果味意大利雪糕,口感細緻綿密細,比起平時食既雪糕更實在。
當然,呢度餐廳選擇都好多。
其中呢間同戶外有連接,加埋食意大利菜,感覺係幾chill。
Wagyu Sirloin $248
Garlic Bread $52
Soup of the Day $58
Prawn Popcorn $62
外層脆卜卜,啖啖蝦肉爽脆彈牙,沾醬最惹味。
Parmesan Fries $68
薯條有巴馬臣芝士碎,口感香脆又帶芝士香。
Matcha Majesty $48
五顏六色的朱古力糖,配綠茶沙冰非常吸睛。
Hazelnut Haven $48
奶昔香甜順滑,杯邊仲有七彩點綴。
Dolci $48