2020-02-24 79 瀏覽
肺炎期間少有地經過佐敦, 見到呢間特色的拉麵店。座位 闊落 就日內的本拉麵。肺炎期間少有地經過佐敦, 見到呢間特色的拉麵店。座位 闊落 就日內的本拉麵。呢度最出色的拉麵就係慢煮和牛拉麵, 蝸牛睇落去粉紅色但係由於用上慢煮所以已經熟。和牛咬樂嫩口肉汁鮮美, 並非一般肥牛可以媲美。嗰湯非常甜甜而且唔確喉嚨, 飲得出是 用上等材料淆製而成。拉麵身咬落彈牙, 煙煙靭靭 咁。 有啲似鹿兒島風味的拉麵。客戶服務員都很細心, 戴上口罩。 我們除口罩的時候他給予紙袋給我們。 好使我們可以再用口罩。現在口咋真係好貴。 慳得就慳。呢度最出色的拉麵就係慢煮和牛拉麵, 蝸牛睇落去粉紅色但係由於用上慢煮所以已經熟。和牛咬樂嫩口肉汁鮮美, 並非一般肥牛可以媲美。嗰湯非常甜甜而且唔確喉嚨, 飲得出是 用上等材料淆製而成。拉麵身咬落彈牙, 煙煙靭靭 咁。 有啲似鹿兒島風味的拉麵。客戶服務員都很細心, 戴上口罩。 我們除口罩的時候他給予紙袋給我們。 好使我們可以再用口罩。現在口咋真係好貴。 慳得就慳。
肺炎期間少有地經過佐敦, 見到呢間特色的拉麵店。
座位 闊落 就日內的本拉麵。
肺炎期間少有地經過佐敦, 見到呢間特色的拉麵店。
座位 闊落 就日內的本拉麵。

和牛咬樂嫩口肉汁鮮美, 並非一般肥牛可以媲美。
嗰湯非常甜甜而且唔確喉嚨, 飲得出是 用上等材料淆製而成。

拉麵身咬落彈牙, 煙煙靭靭 咁。 有啲似鹿兒島風味的拉麵。

現在口咋真係好貴。 慳得就慳。

和牛咬樂嫩口肉汁鮮美, 並非一般肥牛可以媲美。
嗰湯非常甜甜而且唔確喉嚨, 飲得出是 用上等材料淆製而成。

拉麵身咬落彈牙, 煙煙靭靭 咁。 有啲似鹿兒島風味的拉麵。

現在口咋真係好貴。 慳得就慳。