餐廳: Green Waffle Diner (擺花街)
資訊:

2023-09-26 33 瀏覽
Green Waffle Diner @ 中環呢間喺銅鑼灣都食過幾次,最鐘意食個穫仔薯仔粒🤤🤤中環呢間地方大啲,裝修幾特別晚餐有一人set,都幾豐富,懷疑一個人應該食唔晒㗎囉,所以我哋兩個人叫咗一個set,再加多咗一個穫仔薯仔已經好飽🥩安格斯封門柳晚餐主菜係封門柳,仲有沙律,小食叫咗炒蘑菇,仲有甜品窩夫同埋餐飲封門柳叫左7成,略略熟左少少,肉味好濃,薯條剛炸起好好食,沙律好清新,炒蘑菇好有穫氣,甜品當然係依度最出名嘅窩夫,揀咗雲呢拿雪糕,窩夫係啱啱整起外脆內軟,配雪糕超好食🤤🥔煙肉薯粒鑊仔薯粒穫仔真係呢度另一個出名嘅菜式,每次都必叫,薯仔粒加煙肉,芝士焗完仲加隻半熟蛋,一齊食真係好好食呢度仲好有健康嘅smoothies 同生酮餐單,下次再試先
Green Waffle Diner @ 中環

🥩安格斯封門柳

🥔煙肉薯粒鑊仔

呢度仲好有健康嘅smoothies 同生酮餐單,下次再試先
  • 士多啤梨大黃醬窩夫配自選雪糕