2021-08-18
💛之前睇過報道讚佢嘅斑斕多士好食,今日終於有機會試吓🤤雖然嚟到已經到咗,但係佢嗰斑蘭醬的確係好好食,同埋多士本身好脆 凍左都仲keep 到☺️另外叫咗個檳城牙參喇沙,呢個仲可以另外加個蝦醬,成個味夾起嚟好襯,香料方面都好足,不過就冇乜餸。而且對於本身唔食得辣嘅朋友仔來講呢個都算幾辣🌝另一個係招牌砂煲老鼠粉🤗呢個一上菜已經覺得好香好吸引,建議一上枱就撈勻佢,唔好掛住影相啦🤭一路撈啲香味一路出嚟已經流晒口水,味道方面係好食嘅,不過我就略嫌佢冇乜咬口(本人為食肉獸)但係已經好貼心加咗啲魚乾仔落去脆卜卜,係加左唔少分💛最重要嘅係依間舖頭嘅服務質素一流💛由門口接待嗰個叔叔直至到買單嘅姐姐都係非常之Nice。食肉骨茶嘅人客keep住舉手加湯都即刻有,唔會比人hae !推薦度:4.5/5
💛之前睇過報道讚佢嘅斑斕多士好食,今日終於有機會試吓🤤
推薦度:4.5/5