呢間樓上Cafe近排好出名 好多人都讚佢哋個tiramisu好正😮 身為tiramisu控嘅講唔停梗係唔會放過機會去試吓啦!✔️蒜油辣椒虎蝦闊條麵 $138總共有四隻虎蝦 隻隻都好大隻彈牙 調味方面 講唔停覺得可以再辣返少少 不過都好惹味🥰✔️蟹肉闊條麵 $158蟹肉份量好多 每條意粉都掛滿蟹肉🦀 配料仲有三文魚子同埋菇 佢唔係太creamy嗰種意粉所以食完成個都唔會太漏👍🏻✔️慢煮澳洲有骨豬鞍扒 $168講唔停覺得呢個係主食裏面最推薦嗰款 Size係超級巨型 肉質一啲都唔柴 亦都唔會太多肥膏 再配埋酸酸地嘅汁好好食😚✔️澳洲和牛漢堡配返薯條 $138呢個就比較普通 漢堡扒未至於係超級juicy🙈 不過嗰日嘅薯粒好脆 值得加分✔️Baileys Mousse cake +$30Mousse 都算幾滑 酒味又唔會太重 啱晒平時唔係好酷酒嘅講唔停🥂✔️Tiramisu +$30呢個好值得推薦比咖啡控 咖啡味係超級濃郁 而mascarpone cheese份量都啱啱好 平衡返帶苦味嘅咖啡❤️整體來講 講唔停覺得呢間樓上Cafe質素幾唔錯 最推薦係個豬鞍同埋tiramisu!

✔️蒜油辣椒虎蝦闊條麵 $138

✔️蟹肉闊條麵 $158