2021-12-03 87 瀏覽
成日經過見到呢間餐廳但都冇時間入去食,難得今日放假,約埋朋友一齊去食好西😌😌呢度環境都唔錯,唔會坐得好迫,咁就可以邊食邊傾吓計,都係一個唔錯嘅聚腳地😊😊我哋2個人一人叫一個定食再加個小食,竟然食唔晒😅估唔到分量係咁大😳😳有湯有嘢飲仲有小食😮😮你哋睇吓張相就會知道🙈🙈招牌燒豚肉飯定食🐽招牌果然係招牌,一嚟已經好有睇頭,成座山咁😮😮上邊堆滿木瓜絲,酸酸甜甜,下面就係燒豚肉飯,燒豚肉佈滿醬汁好入味,而個飯就粒粒分明,配埋個醬汁簡直冇得頂😋海南雞湯河定食🐥超級大碗河粉,我哋兩個人都食唔晒🙈個雞醬好好味😋雖然係雞胸肉但係佢唔鞋,雞翼直情係滑,整體來講都唔差忌廉磨菇雞翼🐣開頭仲以為係有個汁浸住嘅雞翼,點知原來係炸嘅釀雞翼,咁雞翼入邊就係忌廉同蘑菇,係好味既😊整體來講呢間餐廳都唔錯,價錢合理👍🏽,環境又舒適,嘢食又好味😋所以都會有下一次再嚟嘅機會👍🏽👍🏽

招牌燒豚肉飯定食🐽

海南雞湯河定食🐥