2018-12-03 171 瀏覽
於觀塘工作既大學同學一再推薦呢間「御前大江戶日本料理」,我都好耐冇食過日本放題,訂座試下啦!staff confirm 左訂位後,好快就帶左你入去坐底!星期日夜晚仲有波睇!去到staff介紹左用平板下單,又幾好玩,比係用紙環保好多,又方便!燒物我最鐘意食,好似一口牛甘,細細粒,肉汁豐富!另外,叫左菠蘿同板豆去燒,燒一分鐘就食得,好快手!每桌會有welcoming 海鮮,有蟹蓋,大蝦等,stagf仲會幫手燒埋都唔怕話好麻煩!好貼心服務!刺身你落幾多黎幾多,同埋好新鮮,好好食,我仲encounter 左幾round!出面都有自助甜品bar,有細細舊既cake仔,同埋雪糕雪條等!我食左紅豆雪條好正!