2019-05-27 301 瀏覽
如果話韓式雞,一般講起會諗到炸雞,又或者老一輩既會即時諗到人蔘雞。朋友約我去試下呢間韓式烤雞店,我就話,唔係呀化...炸雞咁熱氣,朋友立即澄清,唔係炸,問我隻耳仔係咪有事,我同佢講,有咩分別,咪又係熱氣。其實炸雞係熱氣好多,對唔住呀,小P。誤會咗你。小P 話,之前見人食過芝士火鍋,好似好正咁,所以搵埋我,多個人幫手,事實上,一個人,就算三個人都唔容易食晒。下次搵埋小H 先掂。啲雞塊就咁食都已經好好食,佢呢到啲芝士係噱頭,隔離枱睇到,我自觀覺得自己好型,咁就夠啦...其實我問果個靚女侍應姐姐,呢個鍋要炒幾耐架?佢話五分鐘,然後細火煮。我諗,成間店,個個都叫,真係會好忙架喎。呢啲真係服務啦⋯⋯其實我覺得呢到好方便,我自己揸車既,佢係天晉匯二期,我泊架車係一二期之間既爛地場,行上一樓食完返落去揸車走,兩句鐘,慢慢食唔洗趕住差幾分鐘又泊多粒鐘。

其實炸雞係熱氣好多,對唔住呀,小P。
誤會咗你。

UFO Fondue

我諗,成間店,個個都叫,真係會好忙架喎。呢啲真係服務啦⋯⋯

飲品
前菜