2018-05-06 349 瀏覽
環境裝修雖然平凡,但嘢食都真係唔錯架。平時黎開就一定會食鍋貼,因為真係皮薄,汁多,有幾次真係噴汁岀黎,無誇張!同枱嘅友人懗親。十幾蚊就有五隻煎餃,如果唔係食兩碟都真係唔夠飽,要另加其他嘢食先夠。今次就試左佢嘅菜飯,又真係幾好食,所以決定要分享一下。煎餃,皮薄,肉厚,汁多。不得不叫。有時點辣醬更好食。通常要食兩碟先夠。依到嘅上海麵都好食,不過今次食嘅係酸辣湯麵。酸辣湯質感似足碗仔翅,啲料都似,不過就多左酸味同辣味,但辣味唔算太勁。如果想食下碗仔翅又想食飽飽,可以試下。佢就係我想寫依篇食評嘅原因啦。炸豬扒菜飯,大概40至50嘅價錢。豬扒炸得岩岩好,唔厚粉,肉質唔"鞋",仲保留左肉汁。表皮略脆,入面軟身。真係覺得好抵食。而菜飯有菜香味,啲菜仲保有咬口同汁,唔會乾爭爭,同埋炸豬扒嘅口感好夾。好好食。我諗我下次都會再叫的!不過次次佢嘅落單系統就有小小亂。扣曬分。
環境裝修雖然平凡,但嘢食都真係唔錯架。

我諗我下次都會再叫的!
不過次次佢嘅落單系統就有小小亂。扣曬分。