2020-12-05 71 瀏覽
Coffee talks嘅環境好舒服,擺設都好有特色,岩哂打卡。我哋叫咗一個坊間比較少見嘅龍蝦湯海鮮意大利飯,龍蝦湯味好突出,配上新鮮海鮮,非常美味。小編最鍾意食薯條,去到邊間Cafe都會叫薯條,黎到呢度叫左黑松露醬薯條,薯條熱辣辣,個醬都好香黑松露味,簡直一流。至於飲品我哋叫左香芋latte同焦糖latte,兩杯飲品好有驚喜!香芋latte香芋好突出,味道唔算太甜,口味適中。至於焦糖latte,令人一試難忘,焦糖味道唔算太甜,咖啡嘅味道同焦糖好match,令人回味無窮!甜品方面,我哋叫左黑糖伯爵茶窩夫。窩夫口感一般,伯爵茶味道亦唔濃郁,整體感覺普通,而且鮮果較酸,下次可以試下其他甜品例如心太軟。