2020-12-07
超出色雞店! 份量又岩岩好😍 佢所有雞都好出色! 我地3個人食2個飯都夠哂飽! 證明份量真係好足! -特色椰香海南雞飯 $43 (標準) 必叫招牌海南雞飯! 無骨海南雞超級香滑! 就算外賣都keep到咁靚樣! 我最中意淋埋佢個海南雞飯汁上去! d汁流過d雞再到d飯 然後一啖飯一啖雞 最後再用汁撈埋d飯食! perfect! 重有健康嘅青木瓜沙律 真係好好食! -跟餐加 $15 要左個 養生秋葵😍 所有秋葵都幫你切好一細舊 一口秋葵而且可以看清楚入面有無蟲 好乾淨超細心! 超健康選擇! 必叫! - 加$18 食療拿杯湯 今日我最鍾意飲嘅霸王花合掌湯😍😍 跟餐超抵飲! 唔會好重咪精味! 飲完唔會口乾! - 加多 $13 金羅漢果養生茶入邊有羅漢果菊花杞子同陳皮 超養生同滋潤! 唔會太甜係健康既味道! 勁岩我呢d好怕甜既人! 同啲麻辣嘢一齊食簡直係解辣一流! - 香辣口水雞飯 $43 (標準)出色! 出乎意料! 我以為佢淨係海南雞出名! 點知係所有雞都咁好食! 海南雞有海南味道! 香辣口水雞有四川菜味! 辣度岩岩好! 雞又超滑 - 加 $18 麻辣雞腎好麻辣好好味同好爽脆! 所有雞腎都
佢所有雞都好出色!
我地3個人食2個飯都夠哂飽! 證明份量真係好足!
-特色椰香海南雞飯 $43 (標準)
-跟餐加 $15 要左個 養生秋葵😍
- 加$18 食療拿杯湯
- 加多 $13 金羅漢果養生茶
- 香辣口水雞飯 $43 (標準)
- 加 $18 麻辣雞腎
好麻辣好好味同好爽脆! 所有雞腎都沾有麻辣醬! 正!
除咗啲紙盒 我覺得佢外賣個餐具都好靚🤭
鋪面都係以簡約風為主😍 乾淨企理 take & go easy