2024-06-21
呢間餐廳係無意中有一個星期日發現,見到裝修唔錯,所以入去諗住食個brunch。我哋order咗一個EggBenedict,明太子三文魚籽帶子意粉,同埋蘋果抹茶巴斯克蛋糕。呢間Cafe嘅食物出品都幾出色,Egg Benedict 嗰個包又軟又脆,唔係平時嗰種硬繃繃嘅包,個蛋煮得剛剛好一切流心,煙三文魚味道可以,成個調味,再加上個賣相真係好好食。呢個大推!個意粉就嫌佢份量細咗少少,不過真係味道搭救,個帶子唔似啤咗水嗰種,咬落去硬硬地一絲絲嘅,似係嗰啲刺身級,都幾好食!不過我so far最鍾意都係HeSheEat嘅明太子三文魚意粉,嗰個真係世一冇得比!巴斯克蛋糕個味道都幾出色,抹茶味都幾夠,好鍾意佢入邊有一粒粒蘋果,配埋個麻糬個口感好特別。以一間cafe嚟講佢嘅甜品都算幾出色。可以一試!