2023-02-15
- 嘢食出得勁慢,等咗好耐先有壽司食,而同一時間order的天婦羅係等咗1個鐘以上- 食物中等,唔覺特別好食,串燒都ok,叫咗個A4和牛鐵板燒,完全無鐵板燒嘅味道- 侍應欠專業,我明節日係會忙,公司未必安排足夠人手,但問咗天婦羅幾時到2次,都無人回應,終於等到出菜,侍應就掉咗一件落地下,叫我地食住其他先,再後補,跟住個reception女侍應就嚟話last order,我想講返頭先欠1件天婦羅,話會補返比我地,女侍應唔知真聽唔到定扮聽唔到就走咗,我叫返佢返嚟講多次比佢聽,佢問返我咁頭先邊位侍應同我講比返我(我一定有記住你餐廳嘅員工名啦),呢位reception女侍應係我地一入餐廳,已經無咩禮貌,見我地企係門口,佢行出嚟時無望我地就行過去櫃位。呢間野環境係ok,但真心唔會再幫襯,坐我後面果枱都係等野食太耐cancel order埋單;坐我前面果枱都追食物同投訴服務差。勁差體驗