2023-07-11
好多特別嘅部位,聽到未聽過嘅部位都有得食😆原來已經開咗好多分店啦,今晚就係新蒲崗見到有得食啦😚👍🏼係掃QRcode落單,見到平均一碟牛都係$60左右啦,有平有貴嘅,都可接受咼!餐廳今期推親民價錢食到日本長野縣直接運到香港嘅信州和牛,價錢都係$48-$100內😝試試試!!溶岩沙嗲湯底 $82朋友介紹里個湯底配牛簡直係一流,食咗好耐湯底無變淡👍🏼好杰好正!信州和牛肩胛 $78好靚喎!而且明顯地係雪花都多,不過牛味唔算強!滑尾龍 $48好多人推!🤣好啱打卡,有個蛋係牛肉上面,再淥完之後勁滑,加我哋里個湯好似食緊高級嘅沙爹牛,好想食公仔麵🤣五花趾 $68印象中佢相對比較有陣草味,唔強牛味,而且偏瘦,所以我食咗唔多🤣匙柄 $48唔算好juicy!不過性價比高!牛駝峰 $48里個好抵食!有啲肥,所以好肥美啊!仲要牛味相對重🫶🏻😝鮮製手打烏冬 $18勁吸引呀!不過要煮耐啲,我哋太心急,結果太硬🤣煮多陣就啱啱好!配里個湯底啱哂🫶🏻
溶岩沙嗲湯底 $82
信州和牛肩胛 $78
好靚喎!而且明顯地係雪花都多,不過牛味唔算強!
滑尾龍 $48
五花趾 $68
匙柄 $48
唔算好juicy!不過性價比高!
牛駝峰 $48
里個好抵食!有啲肥,所以好肥美啊!仲要牛味相對重🫶🏻😝
鮮製手打烏冬 $18