2013-08-07 353 瀏覽
上次路過呢到見咁多人食, 決定今次俾多次機會佢啦入去時未大約7點到都已經好多人啦我叫左蕃茄炒蛋, 蘑菇燴意粉友人叫左蘑菇炒蛋, 窩夫(加$8), 火腿公仔麵D野食好快上枱, 個人認為多士都做得唔差, 欣賞佢烘得外層脆目地又唔燶窩夫試左一啖, 口感太硬啦, 又太乾, 完全唔值得加$8見到友人個炒蛋又好靚, 食左一啖真係好香滑, 好多蛋汁; 反觀我個個就好差, 炒得好乾。 唔…..證明佢維持唔到一致既水準…..至於個蘑菇燴意粉, 個名就好好聽喇但黎到都只係係個面到加上蘑菇汁, 又或者只係我期望得佢太好啦 佢成個餐牌好似有好多選擇, 不過其實到到最後都只係將佢個3,4 款材料mix & match, 所以似乎揀咩都差唔多, 哈哈雖然唔係好好, 但總算挽回上次我係佐敦分店試業時既失望
上次路過呢到見咁多人食, 決定今次俾多次機會佢啦
入去時未大約7點到都已經好多人啦

雖然唔係好好, 但總算挽回上次我係佐敦分店試業時既失望
2013-07-17
5 分鐘 (堂食)