2024-07-17
「bingle bingle 空中列車烤肉」。佢嘅名已經好吸引人,特色之一就係佢會用列車送餐到你面前,真係好有驚喜感啊!首先,我要講下佢嘅環境。佢嘅店裡非常新潮,裝潢靚到冇話講。你一踏入去,就會感受到一種時尚嘅氛圍,真係加分!我叫咗兩份set嚟試下,第一份係「1++韓牛日韓極上套餐(150g)」,轉左溫泉蛋紫菜飯。第二份係人氣牛肉三拼套餐(150g)。係嘅,我真係係個肉食愛好者,所以揀咗兩份牛肉嘅餐單。佢嘅牛肉質素真係一流。好嫩好多汁,入口即溶。我真係好鍾意食烤肉!拍日將牛肉烤得剛剛好,保持住肉質嘅鮮美。而且,佢哋嘅醬汁選擇亦好豐富,可以滿足到唔同口味嘅客人。除咗牛肉,佢哋嘅溫泉蛋紫菜飯亦好出色。蛋煮得剛剛好,蛋黃流心,配上軟綿綿嘅紫菜同飯,真係一絕。我對「bingle bingle 空中列車烤肉」嘅評價係非常正面。佢哋嘅環境好新好靚,而且佢哋嘅牛肉質素一流,真係值得一試。下次你有機會嘅話,記得去試下佢哋嘅韓牛日韓極上套餐同人氣牛肉三拼套餐啊!