2021-08-08
想嚟呢間餐廳好耐,終於就啱時間去大角咀就book左6pm準時入座!墨汁同軟殼蟹呢兩種食材對我嚟講有說不出嘅吸引力,朋友皆形容為我嘅食物,今次呢個combo一出現又點可能唔order 丫~ 墨汁同mozzarella 完美融合,食多兩啖就發覺mozerella同批中間好特別咁加咗一層好薄嘅薯蓉,出奇地好好食,認真創意滿分!軟殼蟹好juicy又脆,呢個墨汁芝士軟殼蟹燒煙三文魚海鮮Pizza超好食,冇令我失望!明太籽櫻花蝦配青瓜絲扁意粉一上碟就比青瓜絲山吸引左,青瓜絲成為味道偏鹹明太籽嘅小清新。意粉個汁放耐左會變杰身,建議盡早享用。Signature 凍二世祖特濃朱古力用扁身玻璃樽裝住,另外有隻好的骰嘅杯比你倒出嚟,儀式感十足!特濃朱古力真係好濃滑又唔會好甜,最神奇嘅係朱古力真係濃到會掛係隻杯側邊㗎,真材實料!兩個人share啱啱好!呢間餐廳食物質素唔錯,而且餐牌有唔少特別嘅菜式,值得一試!Menu-
呢間餐廳食物質素唔錯,而且餐牌有唔少特別嘅菜式,值得一試!
Menu-