餐廳: 元気寿司 (形點 II)
資訊:

2019-02-08 73 瀏覽
是日初三赤口,我下午要為兼職開工,所以帶咗阿女一家三口食午餐~~~我們用遙距取票,在家中搞掂好出門口行過去等不用5分鐘就有位~~~不過最灰係冇油甘魚食>.<阿女喜歡食元氣的三文魚,但我成日擔心阿女食生野會腸胃不適,所以會點埋熱烏冬當餸俾阿女食~~~牛油果軟殼蟹卷,食落感覺到青瓜味多過牛油果味,寧可叫軟殼蟹手卷辛辣長鰭吞拿魚,沒想到其中一塊夾起會斷開兩件灸燒黑椒蠔,感覺不及平時,但總算ok~~~豬軟骨沖繩風,個豬軟骨好好食,值得叫由於個人覺得唔夠飽,叫多碟吞拿魚壽司,點知呢碟等得比較耐= ="成個午餐感覺OK,如果唔係有部份喜歡的食物,我怕我未必去食~~~

辛辣長鰭吞拿魚,沒想到其中一塊夾起會斷開兩件

灸燒黑椒蠔,感覺不及平時,但總算ok~~~

豬軟骨沖繩風,個豬軟骨好好食,值得叫

2019-02-07
午餐