皇玥 Imperial Patisserie📍 香港元朗康景街3號地舖 (元朗店)公司每年都會送皇玥嘅月餅賀中秋,今年收到嘅係低糖系列,聽落健康啲,食落都少咗啲罪疚感!等我趕喺正日祝大家中秋節快樂先!💰$418低糖系列 — 低糖醇香四色月餅 🥮呢款低糖系列嘅迷你月餅一盒有八隻,每隻味道各有兩隻,口味如下:低糖奶黃低糖芝麻低糖綠茶月餅低糖烏龍茶月餅今次試咗佢招牌嘅奶黃味,同特別啲嘅烏龍茶味,對比起正常版嘅奶黃月餅,呢隻月餅冇咁甜,但奶黃味一樣咁香,食前叮一叮,啲黃流哂出嚟,好味!而烏龍茶味就有啲令人失望,因為茶味本身都比較苦,仲要低糖版,個口咁好粉唔知食緊咩咁,但個皮都係好食嘅,唔會好油膩。見近年都比較多人買黃玥嘅月餅送禮或自用,但好似已經冇幾年前食咁好味,希望下年有更多新口味推出嘅同時,舊有嘅口味可以保持水準啦!
皇玥 Imperial Patisserie
📍 香港元朗康景街3號地舖 (元朗店)

[價錢 Price]
💰$418