2021-08-29 491 瀏覽
老友請食飯, 搵咗間比利時餐廳。呢間野其實都想試好耐,最吸引嘅梗係佢任食牛扒呢個餐牌啦餐廳環境清潔乾淨,重點係呢間餐廳有露天同埋有波睇添啱晒鍾意睇波嘅朋友仔全晚最好食真係佢哋呢個星期處嘅青口,青口半KG, 我諗數量大概都有20隻 隻隻都好鮮甜最重要係佢個忌廉汁真係好好食如果用嚟撈意粉都應該好正,另外一提佢呢個麵包都好好食拍得住outback任食牛扒我哋就冇叫啦,不過都嗌咗份肉眼 medium rare不過我覺得熟得滯, 質素一般般啦唔算太差但係唔夠青口出色另外再叫咗一份龍蝦risotto, 龍蝦肉新鮮,相信應該係用波士頓龍蝦,肉質都算爽彈, 佢個意大利飯應該係用龍蝦湯組成,非常濃郁唔錯唔錯其實佢每一份主菜都基本上會附上薯條, 大家放心一定係粗薯條唔係連鎖快餐嗰啲質素整體而言非常之合理正常嘅一間西餐廳我個人會推介青口,同埋睇波😂

2021-08-22
  • 青口