2020-03-11
星期日放假最仲意同男朋友去食飯行街睇戲👫💕經過深水埗呢間日式石燒牛吸引左😽咁我地都坐低試下💛先講一講服務方面,我覺得係幾好,因為一入到去就會有一部自動販賣機,而職員都會好有耐性咁去教我地點樣落單!所以落單都好簡單易明!另外我都好仲意呢到既日式裝潢設計風格❤️🎏燈光又夠哂光鮮💡食物方面都有牛肩排、澳洲牛、西冷、牛柳、和牛可以簡😍仲有唔同數量比你簡!唔洗驚唔夠食啦🤪呢到既石燒牛、原來係會提供一成熟既牛、等客人可以切開一小件去慢慢燒,由自己決定想食幾多成熟❤️客人可以邊燒邊食👍🏼🥰而我同男朋友就簡左🎏牛柳200g 同 🎏牛肩排180g share😍 我個人非常推薦牛柳、肉質好淋仲有肉汁👍🏼 而牛肩排就肉味較濃🥰建議唔好太熟!如果想個味重啲,建議可以加黑椒同玫瑰鹽!另外自助區都有醬汁可以拎!食肉當然唔少得白飯啦😹所有白飯、麵豉湯、沙律同檸檬水都係自助區任添💕🎏總括黎講好滿足,會同男朋友再食多次!
咁我地都坐低試下💛
另外我都好仲意呢到既日式裝潢設計風格❤️🎏燈光又夠哂光鮮💡
如果想個味重啲,建議可以加黑椒同玫瑰鹽!
另外自助區都有醬汁可以拎!
總括黎講好滿足,會同男朋友再食多次!