2021-08-11
係附近返工, 一直都聽同事講話天園餃子好好食,今日終於lunch time去食到~佢地有餃子套餐,有得加錢跟小食;同埋佢地既餃子餡料都十分有特色,佢地仲有湯餃、煎餃同炸餃選擇~我地叫左個餃子套餐,跟左藥膳醉雞翼~另外仲有煎餃同炸餃~🥟蕃茄蛋素餃拼韭黃冬菇豬肉餃呢度嘅餃子好似雲吞咁嘅形狀,皮都比較薄同滑~蕃茄蛋食得多,但做餃子饀料真係第1次見~我自己好鐘意食🥰韭黃冬菇豬肉餃好足料,韭黃味好香☺️餃子嘅湯底正常發揮😆🥟黑椒洋蔥芝士牛肉煎餃去咗湯餃,當然要試埋煎餃,呢個煎餃好似將漢堡包嘅漢堡餡料放左入餃子皮,煎好後香香脆脆,咬落好多汁😋不過芝士味就唔係好食得出🥲🥟炸白胡椒雜菌豬肉餃呢個餃子好香白胡椒味,少少辣好香口~好友胡椒豬肚湯嘅感覺,我十分鍾意呢個餃子😋😋🐔藥膳醉雞翼另外跟餐嘅小食係藥膳醉雞翼,雞翼入晒味,雞皮爽口彈牙,好食!😋總括而言,餐廳性價比高!推薦!
佢地有餃子套餐,有得加錢跟小食;同埋佢地既餃子餡料都十分有特色,佢地仲有湯餃、煎餃同炸餃選擇~ 我地叫左個餃子套餐,跟左藥膳醉雞翼~另外仲有煎餃同炸餃~
🥟蕃茄蛋素餃拼韭黃冬菇豬肉餃
🥟黑椒洋蔥芝士牛肉煎餃
🥟炸白胡椒雜菌豬肉餃
🐔藥膳醉雞翼
總括而言,餐廳性價比高!推薦!