餐廳: 饃饃餃子
資訊:

✨爆汁薯仔香脆波波 $40/8個食印度菜成日見到Pani puri🤣無諗到會喺尼泊爾餐廳食到🙆🏼‍♀️Pani puri係尼泊爾印度好常見嘅小食,空心脆波波入面會放薯蓉同薄荷羅望子汁😳薯蓉用多種香料調味,仲有左生洋蔥,入口辣而不嗆!夠晒惹味,加埋酸酸地嘅薄荷羅望子汁,波波真係好香脆勁開胃!好食到一個接一個食唔停🤤ps: 老闆娘好貼心,仲比左張教學教我地點先可以好正宗地食Pani puri💕✨招牌爆汁雞肉餃子 $48/8隻 配番茄辣汁我超鐘意食餃子🥟一星期點都要食一兩餐先得🤤見到餐廳有餃子即點😘餃子幾多汁!內餡係雞肉同洋蔥🧅洋蔥味唔算突出,內餡無點調味,推薦比鐘意清淡嘅人!個人覺得番茄辣汁同masala 味勁相似😂有種餃子配咖喱嘅感覺,幾特別🥟✨香料薯仔煎餃(素餃) $48/8隻 配芝麻花生汁呢款專為素食者而設,內餡係無咩點調味嘅薯蓉,有啲過林,入口就溶晒🙈唔係好食得出薯溶口感同味道🤣不過外表煎得好香口,又唔會爛晒,配埋醬汁,唔錯😂整體嚟講,係cp 值幾高嘅餐廳,價錢唔貴,質素中上!味道有意外驚喜!
✨爆汁薯仔香脆波波 $40/8個

✨招牌爆汁雞肉餃子 $48/8隻 配番茄辣汁