2021-08-14
今日去咗太子一間Cafe⭐️等⭐️呢間Cafe都幾靚走日式嘅簡約風❤️今日一行四人帶埋姨甥女💖去食好西🤣🤣小食叫咗🔥混醬薯條🔥基本上我👀見到台台都有食咁我就即管叫下啦🤟🏻🤟🏻醬料有⭐️黑松露醬⭐️明太子醬⭐️茄汁⭐️跟住叫咗個炸紫菜牛油果他他查紫菜好有口感💖牛油果醬有好多我最鍾意嘅紫洋蔥識落甜甜地又有少少辣😆明太子蟹肉意粉簡單兩隻字❤️好好食😆食落一啲都唔Heavy每一口嘅意粉都包過住明太子👍🏻👍🏻👍🏻而且上邊嗰舊海膽都好新鮮🔥黑松露意大利飯都好好食不過老公就話有少少鹹🤟🏻另外再加咗個蟹膏意大利飯份量都係一啲都唔手軟好多蟹膏❤️❤️佢呢個意大利飯食到好濃郁嘅海鮮味👍🏻嘢飲同甜品我哋都有嗌到超濃綠茶味❤️青瓜蘋果醋梳打(好似係呢個名🤣)清新醒胃❤️酸酸甜甜係初戀嘅感覺🤣食落質感好軟綿綿冧酒嘅味道唔會好濃🔥整體上來講💖呢間嘅性價比幾高💖分量大👅味道好質量都唔錯👍🏻👍🏻👍🏻不過個人都係覺得味道有少少濃但係同台嘅屋企人都覺得啱啱好💃🏻佢個Menu仲有好多嘢食等我下次再嚟試埋其他嘢食🤣🤣
醬料有⭐️黑松露醬⭐️明太子醬⭐️茄汁⭐️
跟住叫咗個炸紫菜牛油果他他
明太子蟹肉意粉
黑松露意大利飯都好好食不過老公就話有少少鹹🤟🏻
另外再加咗個蟹膏意大利飯
份量都係一啲都唔手軟
好多蟹膏❤️❤️佢呢個意大利飯食到好濃郁嘅海鮮味👍🏻
嘢飲同甜品我哋都有嗌到 超濃綠茶味❤️
青瓜蘋果醋梳打(好似係呢個名🤣)
清新醒胃❤️
酸酸甜甜係初戀嘅感覺🤣