好耐之前香港都流行過釣蝦場,我玩左大半日係一隻蝦都釣唔到嘅🥲。。。但依家越來越多流水蝦放題燒烤,包你夾到蝦,試到新鮮燒烤大頭蝦仲可以食到飽!每枱會包一隻海鮮船,牛肉拼盤。海鮮類有鮑魚,青口,大扇貝,蜆,鱔片,青花魚,秋刀魚,多春魚,墨魚仔,魷魚等等。肉類有自家醃製嘅牛仔骨,牛柳,BBQ豬扒,雞翼,雞腎,雞軟骨,雞肉串,蜜味雞扒,仲有冇醃製嘅豬肉片,牛肉卷等等。蔬菜類及丸類,大部份諗到嘅都有。飲品特別有清熱飲,等你燒完野食都冇咁熱氣。一次過就食到流水蝦+燒肉放題。其中流水蝦好乾淨,D蝦夠大隻又有蝦膏,蝦子。燒肉肉質及調味都不錯,而且地點方便,未試過食流水蝦燒烤可以一試。鍾意佢嘅甜品,其中有榴槤雪糕,仲有馬卡龍,Brownies,cream puffs。
流水蝦

海鮮船