2018-05-26 214 瀏覽
睇食評而試嘅海鮮鍋,原本想試大石砸死蟹鍋,但無特價而且湯底有d辣,正價要$498但一行七人又唔夠食,便試咗個特價嘅龍蝦花甲鍋$298龍蝦新鮮共有兩隻開邊,花甲都算多約有一斤但欠鮮味,湯底無咩味道,有d失望😭原本想試牛封柳但無貨,唯有試咗一碟大嘅牛肩胛,可惜味道一般,又失望😭手打新鮮嘅芫荽墨魚丸幾大粒,幾彈牙👍但魚香茄子豬肉丸就麻麻地,可能成粒都係豬肉,口感相比下麻麻地,好似食緊粒好大嘅豬肉丸而己👎 。黑松露鮮蝦餃幾特別,其他火鍋店好少見,可以一試👍。鮮炸紫菜響鈴都可以一試, 芋絲,豬皮, 皇帝菜,油麥菜份量一般,但花枝片 & 貴妃蚌都欠鮮味,每款嘅放置都算精緻。帶咗生日蛋糕去,但原來要收切餅費$50整體都覺得一般,因價錢比較貴咗少少,但又無想像中咁鮮味,有d失望! 而且仲只收現金👎
手打新鮮嘅芫荽墨魚丸幾大粒,幾彈牙👍
黑松露鮮蝦餃幾特別,其他火鍋店好少見,可以一試👍。
帶咗生日蛋糕去,但原來要收切餅費$50