2023-03-26
<DKLM Bar & Restaurant> 🍺別具風格嘅酒吧✨DKLM Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀金巴利道40號MW Plaza 2樓味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢: 💰💰💰抵食指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️德國酥脆鹹豬手-去骨 $158鹹豬手真係惹味又好食🔥皮脆肉嫩💯鹹鹹嘅味道再配埋芥末醬帶出唔同層次味道,少辣多咸嘅味道配酒飲真係一流‼️ 意大利巴馬火腿 $108咸咸嘅巴馬火腿配上新鮮爽脆沙律菜🥗而且仲有超香嘅黑松露醬,多種口感同時刺激我嘅味蕾,係一個非常好既開胃菜‼️意式肉醬意粉 $88🫶🏻個人推薦🫶🏻 周街都食肉醬意粉,但係DKLM 佢比到surprise 我⁉️佢個蕃茄超級出色,甜度適中既醬再加埋肉醬增加食意粉時個口感,係真係暫時未有餐廳超越到😆炸粗直薯條 $48性價比最高嘅薯條🍟,因為佢嘅量超級多,而且我係一個蕃茄醬愛好者,所以呢個薯條🍟係絕對吸引到我🫰🏻
DKLM Bar & Restaurant (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道40號MW Plaza 2樓
味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️