慕名而來食雞煲翅,真的不枉此行。所以我覺得真係要寫下食評,讓大家不要錯過。首先,叫了一些前菜--就是雜錦刺身拼盤,非常新鮮,特別喜愛是海膽,因為很肥美。不過最驚喜係佢哋嘅象拔蚌刺身,絕對不能錯過!! 然後點咗D小食,麻辣肚絲,陳醋黑木耳蟲草花值得推介!重點當然少下了這個花膠濃湯雞煲翅,個湯底真係十分之濃郁,D花膠好足料D雞好滑,唔會好似煲咗好耐好'諧'咁,一試難忘。不過聽聞個胡椒豬肚包雞煲都唔錯,下次可以去試吓!價錢方面,六個人食,每人都係二百蚊度,都好合理。不過原來宵夜時段十點後有8折,仲抵呀!!
 然後點咗D小食,麻辣肚絲,陳醋黑木耳蟲草花值得推介
雜錦刺身拼盤
象拔蚌刺身
花膠濃湯雞煲翅
蝦膠油炸鬼
什菌墨魚丸
題外話/補充資料: 此店還會不定期有一些 'Today Specials' not on the menu which is quite surprising! Definitely worth trying!!
2014-03-20
25 分鐘 (堂食)
雜錦刺身拼盤
象拔蚌刺身
花膠濃湯雞煲翅
蝦膠油炸鬼
什菌墨魚丸
  • 陳醋黑木耳蟲草花
  • 蝦膠油鬼
  • 手切雪花肥牛
  • 手打鮮蝦、墨魚滑
  • 黑松露蝦丸
  • 杞子白菜花膠餃