2023-07-22
#旺角美食 又點估到呢度原來係…朋友話帶我哋食扒 然後一去到見到桑拿招牌 不禁懷疑朋友係想帶我哋食咩扒🧐但抱住人與人之間應有嘅信任 我哋都照跟佢入去原來佢係帶我哋食重開嘅 #扒王之王 上到去又一個驚喜 餐廳同想像中嘅舊式餐廳裝修唔同 風格偏向新式西餐廳 個侍應叔叔重特登放低盞燈喺枱增添情調🧑🤝🧑我哋嗌咗一日限售30份嘅鐵板 #西冷牛扒 連餐湯沙律餐飲都係HK$148 幾划算一切開果然好鬆淋 係五成熟應有嘅肉質👍最欣賞佢嘅薯條係幼薯🍟不過朋友就覺得啲肉似係加咗梳打粉嘅效果🤨但以呢個價錢重拾 #香港 #集體回憶 都不錯 而且亦都可以坐耐 適合小聚😌📍 扒王之王旺角山東街36號華美大廈A座2樓#香港美食 #香港好去處 #hkig #hkfoodie #扒房 #牛扒 #回憶 #薯條 #旺角美食推介
又點估到呢度原來係…
📍 扒王之王
旺角山東街36號華美大廈A座2樓