2021-06-17 38 瀏覽
元朗一向出名美食多,食厭咗商場入面既餐廳,出嚟行下周圍覓食都唔錯!YOHO MALL I期行出嚟幾分鐘,就發現呢度新開咗個文青打卡類既餐廳。見入便裝修幾靚,打卡一流,但唔知係咪得個樣呢?是晚7點幾嚟到,已經有幾枱客食緊,格調唔錯。奶油大蝦嫩菠菜煙肉忌廉意粉$118賣相一流,蝦好彈牙好新鮮,仲超級貼心咁「去尾」,絕對係我鍾意既一口蝦球。意粉汁味道唔算好濃,但質地偏濃稠,所以全部都掛晒係意粉度!不過個人口味唔同,我會prefer稀返少少。澳洲肉眼扒8oz配薯菜燒汁 $158份量正常,薯條炸得香脆可口肉眼就叫咗medium rare, 完美展現,好有肉味,完全冇韌,呢個價錢非常抵食!香橙芒果薄荷梳打$46 (跟餐50%off)完全係驚喜!口感層次豐富,先入口係橙味之後帶點芒果香最後餘韻係薄荷,酸甜清咁一層層刺激味蕾,重點係佢完全唔會過甜,係一種好舒服既享受。Chocolate (H) $38花拉得靚,朱古力就正常發揮,唔落糖都夠甜!Overall嚟講,INN - I'm not Nothing 真係絕對唔係一間齋打咭既地方,係「色香味俱全」既good place, 文青又為食既你,不要錯過!

見入便裝修幾靚,打卡一流,但唔知係咪得個樣呢?

是晚7點幾嚟到,已經有幾枱客食緊,格調唔錯。

奶油大蝦嫩菠菜煙肉忌廉意粉$118

澳洲肉眼扒8oz配薯菜燒汁 $158

份量正常,薯條炸得香脆可口

香橙芒果薄荷梳打$46 (跟餐50%off)

Chocolate (H) $38

花拉得靚,朱古力就正常發揮,唔落糖都夠甜!

2021-06-17