2023-01-10 99 瀏覽
最近探訪朋友嘅新屋,附近有間食西餐嘅小店,我地見到都幾別緻所以特別去試下😍餐廳都坐得幾舒服,店員服務都好好😋睇下餐牌入面有扒類,意粉,pizza,連中式嘅套餐都有🤓我地點左以下:🌸餐湯甘荀湯❤️顏色好靚,飲落唔會有啖啖甘荀嘅香味🥰🌸千島海鮮手工pizzaPizza 🍕 都幾大件,餅底烤得剛好,食落香脆,上面係滿滿嘅千島醬,帆立貝🤤🌸三文魚大蝦粉紅汁煮意大利粉意大利粉掛上滿滿嘅忌廉汁,入面有粒粒已煎香嘅三文魚同彈牙大蝦🥰食落仲熱辣辣🤗🌺BBQ雞翼雞翼燒得香香,味道酸酸甜甜咁😋都唔錯👍🏻🌸Milk Chocolate 朱古力🍫上面有靚靚嘅拉花😍飲落唔會太甜❤️🌸Iced Mint Chocolate凍嘅薄荷朱古力🍫飲落好清新🤩🌺焦糖咖啡芭菲我地最後仲叫左個甜品,個芭菲嘅層次感好強,因為係一層層嘅😎雪糕香滑,朱古力海綿蛋糕入面係勁香濃嘅咖啡🤩同埋焦糖脆脆一齊食唔會太苦👍🏻

睇下餐牌入面有扒類,意粉,pizza,連中式嘅套餐都有🤓
我地點左以下:

🌸餐湯甘荀湯❤️顏色好靚,飲落唔會有啖啖甘荀嘅香味🥰

🌸千島海鮮手工pizza

🌸三文魚大蝦粉紅汁煮意大利粉

🌺BBQ雞翼
雞翼燒得香香,味道酸酸甜甜咁😋都唔錯👍🏻

🌸Milk Chocolate
朱古力🍫上面有靚靚嘅拉花😍飲落唔會太甜❤️