2023-09-22 51 瀏覽
迷你天丼 & 稻庭烏冬迷你天丼上擺滿咗多種美味嘅食材,包括天婦羅菇菌、海老、甜美嘅南瓜、海苔、清脆嘅莢豌豆同溫泉蛋。每一口都充滿豐富嘅口感同香脆鮮美味道。稻庭烏冬麵條富有彈性,口感綿密。湯頭清爽,帶有海鮮嘅香味,令人胃口大開。烏冬上嘅配料亦相當豐富,以精緻木盒喺你面前按你喜好添加,當中有鰹魚花、蔥花、海藻、天婦羅碎同溫泉蛋,非常有儀式感。車海老帆立貝天丼車海老天婦羅保留鮮甜,而帆立貝天婦羅啖啖肉,口感新鮮彈牙令人感覺幸福。加上酥脆嘅小柱魷魚天婦羅餅,滿滿海洋風味嘅海苔,爽口嘅莢豌豆同柔滑質感嘅溫泉蛋點綴,令天丼嘅層次感更加豐富。黑豆物茶餐廳提供黑豆物茶,茶嘅顏色漆黑如墨,帶有濃郁嘅香氣。口感非常滑順,有著淡淡嘅甜味同濃郁嘅豆香,俾到人一種舒適嘅感覺。餐廳的服務亦相當周到,讓人感到賓至如歸。

迷你天丼 & 稻庭烏冬

車海老帆立貝天丼

黑豆物茶

餐廳的服務亦相當周到,讓人感到賓至如歸。