2021-07-03 144 瀏覽
旺角的其中一個應援是由 @superjunior_mysjnelf x @donghaehaessss 主辦,可惜只拎到杯套,應援物已經無哂,但轉念一想,好多人支持隊長呀!青提沙沙 $34沙呀即係冰沙,一聽就啱哂夏天飲,特別喺大熱天時簡單係恩人!見到店員係用新鮮青提子整,加分。入口果然夠哂凍冰冰,而且夠哂清甜味,暑氣全消,仲有少少寒天增加口感。牛乳芒果 $34牛奶味十足,芒果味濃郁,飲到出真材實料,雖然係奶類,但飲完都唔覺得好膩,但點都會飽過冰沙,同樣加咗有口感嘅寒天,呢個價錢值得畀。講完嘢飲,講下利特~他曾經講過:「面對鏡頭,我就從 #朴正洙 變成 #利特,而且是不可犯錯的。」這樣一個律己以嚴的人就是#SuperJunior的隊長。一直默默的守護著團隊的他,在前幾年的團綜才坦言原來當初出道時,公司表示如果團隊成績不好就直接解散,他怕成員擔心而一個人與公司溝通周旋。幸好,之後雖然波折重重但依然成為韓流帝王組合,利特是功不可抹。作為隊長,他相對稱職,但慣性以大局為重的他變成會因別人的看法而隱藏自己真正的感受,連希澈也說他一直不休息走到現在,口中也不會說累。為了粉絲,更會不定時開live與

青提沙沙 $34

牛乳芒果 $34

作為隊長,他相對稱職,但慣性以大局為重的他變成會因別人的看法而隱藏自己真正的感受,連希澈也說他一直不休息走到現在,口中也不會說累。為了粉絲,更會不定時開live與大家講講話,希望這位天使對長可以更照顧自己,一直健康快樂呀!

外賣自取