2014-11-02
11960 瀏覽
對這類餐廳真不懂怎樣俾分!先以價錢定位,我老實亦沒有麼期望,因此,絕對沒失望,但評價是住在附近的話,行過來吃個餐止止咳(buffet 癮)都未常不是好事。否則車費時間都貴過這餐飯的價值。地方幾大,取食物區都好闊落,個場咁多客人都不會太要排隧取食物,算幾好。平價位的餐,某些食物算是不錯,沙律算是最高分的食物,款式多,味度都很突出,最讚有個麻辣粉皮,好吃。第二讚是有個湯粉,好特別,像卷埋一塊手巾,廚師一灼就熟,看起來好像好快索哂湯水,漲哂淋哂咁,但吃起來口感超特別,好有米糊香,入口即溶,真係要俾個like 佢。但唔記得幫佢拍張寫真但除左上述说的,其它食物就讚不了過去,雞,鴨普通燒味店質素,燒牛肉完全無味,羊也沒有羊味先最利害,秋刀魚唔得,三文魚普通,勝在任夾,唔使等廚師分配。有,炒粉,炒飯,意粉,湯粉實食得飽。甜品一般水準到一般,中西湯像餐廳例湯,咖啡,茶是任飲。以這價位對食物,算合理,我覺得都合格。另外補充,因為餐廳供應下午茶buffet, 一點半就要你埋單先,而且會跟你說2:30就要離場加埋這點,我有理由說它是一像個食堂!!
以這價位對食物,算合理,我覺得都合格。