2020-12-25
«1125»Mask Christmas🎄💌乖乖地買芝士奶蓋同芋泥奶茶返屋企飲﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣呢間茶星人喺正琴日介紹嘅御守壽司隔離,買完飯買埋嘢飲就啱晒!😙💛▷芝士莓莓 $35▶手工芋泥烏龍奶茶 $33升級版嘅芝士莓莓唔係加大咁簡單,而係加果肉!好正!!🍓🍓飲落清新唔係死甜,啜到啖啖新鮮嘅士多啤梨果肉~ 芝士奶蓋質感滑溜,奶蓋份量亦係重手地落,上面¼係奶蓋,下面¼係果肉,飲得出足料一啲都唔孤寒,覺得如果奶蓋鹹香味再突出啲就好喇😗芋泥通常配鮮奶但呢度有得揀奶茶,仲可以選擇甜度🤙🏻 芋泥裡面有少少芋頭粒,綿滑得嚟有咬口,而且微甜奶茶更加食得出芋頭味,mix埋變咗芋味奶茶,好飲💜兩杯都唔錯,鐘意佢唔太甜又飲到原味,飲完有飽肚感添😂另外好多區都有茶星人分店,唔同分店會有唔同款嘅特飲,大角咀分店就有啲冬日熱飲、咖啡特飲之類,鍾意試新野嘅朋友都可以去trytry🤪﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣茶星人大角咀海庭道8號富榮花園二期地下04號舖
Mask Christmas🎄💌
乖乖地買芝士奶蓋同芋泥奶茶返屋企飲
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
▷芝士莓莓 $35
▶手工芋泥烏龍奶茶 $33
升級版嘅芝士莓莓唔係加大咁簡單,而係加果肉!好正!!🍓🍓
兩杯都唔錯,鐘意佢唔太甜又飲到原味,飲完有飽肚感添😂
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
茶星人