2021-08-31 29 瀏覽
我自己就係一個鍾意食辣,鍾意食刺激嘢嘅人,但係又好注重養生,好注重健康。🤣🤣🤣🤣🤣有時又覺得自己都有啲矛盾,但係又的而且確自己真係有咁嘅嗜好,哈哈哈🤣🤣🤣🤣🤣🤣今日嚟到呢間專門食叉燒嘅店,見到有個叫做創辛叉燒,原來係一個有辣味嘅叉燒,我覺得幾得意,因為平時食叉燒我自己都會落啲辣油落去🤤🤤🤤🤤🤤創辛叉燒 $55鍾意食辣嘅人真係可以試吓,因為佢整出嚟嘅叉燒叉燒本身就係甜嘅,加埋佢嗰啲辣辣啲嘅感覺,辣辣地又甜甜地,個感覺好得意👍👍👍而且叉燒都仲係感覺好新鮮好香口,燒到啱啱好👍👍桂圓紅棗茶 +$15/$18食完喇多多少少都會有啲內疚感,因為瑞華總係覺得刺激緊自己心態,雖然好食,但係都會諗點樣可以中和返🤣🤣所以我就加咗呢個嘢飲,因為叫飯嘅原因所以我加$15 ,如果正買嘢飲$18 ,其實都唔係好貴。

創辛叉燒 $55

而且叉燒都仲係感覺好新鮮好香口,燒到啱啱好👍👍

桂圓紅棗茶 +$15/$18