2017-11-19 58 瀏覽
大概兩個月前食過呢間,食過番尋味,就Ecore下咯以為食過就會無新鮮感? 咁就大錯特錯,今次我就玩盡佢,當佢街邊小食咁,怒食串燒,睇下佢質素去到邊先咁當然唔少得,都要食返個我最愛嘅三文魚刺身嘅三文魚(刺身) 10片 $68高質嘅三文魚刺身真係百食不厭,軟軟滑滑起口中慢慢融化,又好似不斷用滑溜嫩滑嘅肉質按摩我條脷咁,真係好HIGH年糕牛肉卷串(2串) $44牛肉嘅鬆軟肉質配彈牙嘅年糕,牛肉嘅鮮味滲入年糕口感更立體,好正蘋果豚肉卷串(2串) $44蘋果同豚肉,嘩又一創意傑作,但又掌握得恰到好處,兩樣睇落唔match嘅野可以包同燒得咁靚味道仲好惹味,豚肉味道簡直提昇到另一層次冬菇串 (2串) $44相對黎講係好普通,但最普通嘅野先最巧細心,冬菇唔同我食開嘅,呢個好高質,燒得極為均勻,肉質爽滑,食完仲想再食。如果有小朋友扭計唔鐘意食冬菇,比呢個佢食就啱啦等佢從此愛上呢餐堅高質,邊個話晚飯唔可以用小食做一餐,我就享受左比大家睇
大概兩個月前食過呢間,食過番尋味,就Ecore下咯

咁當然唔少得,都要食返個我最愛嘅三文魚刺身

三文魚(刺身) 10片 $68

高質嘅三文魚刺身真係百食不厭,軟軟滑滑起口中慢慢融化,
又好似不斷用滑溜嫩滑嘅肉質按摩我條脷咁,真係好HIGH

年糕牛肉卷串(2串) $44

蘋果豚肉卷串(2串) $44
味道仲好惹味,豚肉味道簡直提昇到另一層次

冬菇串 (2串) $44