餐廳: 浦和日本料理
資訊:

2020-02-28 2387 瀏覽
餐牌分左幾個級別,我地揀左 $468 一位應該係極上嗰級(因為想食帶子刺身同燒牛舌要呢級先有),預先訂座有七五折優惠首先會送一盤高價啲嘅刺身,有海膽、鮑魚、蟹鉗、牡丹蝦等,每一款都好新鮮!但我地唔記得左會送呢一盤,自己叫左好多差唔多款嘅刺身,食完兩大盤都已經滯滯地 😂另外叫左兩片和牛刺身試下,係雪到硬硬地連生洋葱同一個應該係蒜汁一齊上,個人唔係好識欣賞。。。壽司同手卷都好食,不過 size 尼講都唔細件,有啲飽串燒牛舌好厚大件,雞軟骨都唔錯,其他係正常發揮。炸物同其他炒菜等熟食就真係覺得好一般,反而甜品心太軟有驚喜,可以一試

壽司同手卷都好食,不過 size 尼講都唔細件,有啲飽