2017-11-01 123 瀏覽
呢間放題既選擇有成過百款,今次固之然未能一一試盡,就攞我試過,覺得比較啜核既一部份嚟同大家分享一下。刺身既選擇好大堆頭,一共有成十幾款,係咁咦揀幾款一人一舊,都已經有一大盤;三文魚刺身肥大肉厚,望望餐牌寫住嚟自挪威,食得份外放心;甘海老刺身十分鮮甜,係食得出既蝦味;泰式虎蝦刺身就爽口彈牙,個泰式醬汁十分正宗,酸酸辣辣非常開胃;鮑魚刺身就充滿咬口,細佬猛話好食。蘆薈鮮柚沙律,呢度有放題少見既蘆薈鮮柚沙律,食蘆薈可以延緩衰老,強化胃功能,增強體質,提高肝功能,抑制癌細胞增生,防治風濕病及關節炎等功能,加埋鮮柚既清甜又生津,絕對好味又有益。香芒花之卷,花之戀就食得多,有舊芒果喺上面咁有創意就真係未試過,花之戀本身因為有少少沙律醬既關係,一般都比較juicy,如今呢個仲有埋芒果既甜juice,仲要係揀手靚芒果,一啲都唔覺得酸,令到整個口感都有所提昇;另外發現原來芒果同三文魚都做到朋友故喎,佢地夾埋一齊都幾好味。露荀豚肉串,露荀十分幼嫩,喺燒香既豚肉包圍之下味道更香,半肥瘦既豚肉喺呢一串串燒嚟講尤為重要,令一整串串燒都生色不少。牛油煎珍寶帶子,廚師將帶子嘅熟度掌握得恰到好處,真正煎得外脆內軟,裏

牛油煎珍寶帶子,廚師將帶子嘅熟度掌握得恰到好處,真正煎得外脆內軟,裏面嘅帶子肉仲相當彈牙,配合淡淡嘅牛油味同埋面頭少少嘅七味粉,唔錯。

香草羊鞍,羊鞍嚟到既時候仲滋滋作響,一啖入口羊味爆發,豐富既油脂令口感更加豐腴,加上面頭恰到好處既露絲瑪莉,風味一絕。

益力多,估唔到呢度仲有我嘅至愛益力多飲,放題嚟講都可以話係第一次見。

牛乳奶凍,牛乳奶凍有住淡淡既奶味,口感十分滑溜,的的骰骰,食到好飽都仲可以啪多個。