2022-04-25
上網見到呢間omakase評價好高,於是今日趁住放假,拉埋朋友過嚟一齊食,估唔到比我想像中嘅好超級多,有意外嘅驚喜,重點係價錢好親民,我哋過嚟食晏晝,都只係幾百蚊一個人,簡直係良心價😆✌🏻 強烈推介俾各位鍾意食日本嘢嘅朋友,依家冇得去旅行,仲可以解下鄉愁😛首先一嚟到,餐廳環境好乾淨企理,而且人氣都好高,想識嘅朋友仔記得早啲訂枱啦😛職員同埋師傅都好熱情,而且好細心,會同我哋介紹每一樣食材,仲間中問吓我哋意見,互動感十足😚加上呢度每一樣食材都睇得出師傅好用心處理,尤其是係刺身嘅解凍都做得好好,唔會有冰凍味,反而食得出好香嘅鮮甜味💓特別推介係依度嘅前菜,包括左千切大根、沙律、茶蒸碗🎊 大根由醃製過蘿蔔絲製成,酸酸甜甜好開胃另外刺身我最鍾意嘅就係左口魚壽司🍣必食推介!魚嘅肉質好鮮嫩,基本上可以做到入口即,而且承載住滿滿嘅油脂香味另外深海池魚、章紅魚、金木叼,都係魚王之王,必食推介😆👍🏻
另外刺身我最鍾意嘅就係左口魚壽司🍣
另外深海池魚、章紅魚、金木叼,都係魚王之王,必食推介😆👍🏻