韓國品牌Terrace in Seaside ,店名原意係「海邊的露台」,係香港越開越多分店,依家連銅鑼灣時代廣場都有‼️餐廳以韓式洋輕食為主,主打螄蚶飯、濟州柑橘乳酪、慢煮雞胸紅菜頭沙律🥗、忌廉水果三文治等。而每間分店都有柑橘樹佈置,令人感覺好似係濟州柑橘🍊果園入面開餐咁,真係好chill 好享受🥰,食飯同時洋溢住韓國仁川海邊🌊本店果份放空心情,enjoy my time❗️今次叫左non-signature 野食,冇令人失望味道唔錯😋,貫切餐廳高質水準,唔怪得越開越多分店👍🏻 。今次order左:🥢明太子蟹肉飯卷 🥢啖啖蟹肉千層麵 🥢韓式奶油排骨鍋(辣味) 🥢值得一提芬芳提子窩夫 🥢帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶 🥢濟州柑乳酸梳打

🥢明太子蟹肉飯卷
🥢啖啖蟹肉千層麵
🥢韓式奶油排骨鍋(辣味)
🥢值得一提芬芳提子窩夫
🥢帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶