2023-08-12 1843 瀏覽
2/8/2023黎飲早茶,佢地前線員工既態度真係好差,詳情如下:1)全程冇人加過水、執點心籠,個個掂行掂過。2)十一點零鐘入左第二輪兩個點心,將近十二點都未有。3)想搵人取消,冇人理你,搞左一輪先搵到個人終於肯停低幫你簽名取消。4)擰張點心咭去到櫃枱俾錢,張單出到黎又係冇取消,仲要計埋我地午市茶錢,同收銀阿姐講,佢:唔知喎,機入左咁就係咁!5)到收銀阿姐終於識搵人求救,黎左個西裝氣燄阿姐,佢仲要怪責我地:「11:16你仲加單?!(其實呢個係你地入機而唔係我地落單時間)你見到咁忙你都仲加?!而家又要取消!」一路取消一路蛾。同佢講個茶錢計左午市價錢,佢晦氣呼喝:茶錢電腦set左,冇(得改)呀!」呢度無論食物既味道、環境、衞生,扺食度都仲保持到既,但服務比起之前真係急跌,如果有負分㨂我會俾負分,因根本完全冇服務之餘,點心你冇黎到我要取消係好合理啫?仲要俾你地鬧返轉頭,員工仲惡過客,真心受氣的一餐。

1)全程冇人加過水、執點心籠,個個掂行掂過。

2)十一點零鐘入左第二輪兩個點心,將近十二點都未有。

2023-08-02