2024-02-20
🥚蛋美今次嚟九龍城唔食泰菜!九龍城日式慢活自助石板燒🫶🏻仲有7秒/9秒啤酒挑戰😆‼️.嚟親九龍城都係食泰國嘢😛嚟呢間都係因為太多太多人話佢哋嘅肉好高質‼️🥹同埋主打慢慢燒✨啱哂平時返工返學都要趕頭趕命嘅香港人🥹依家餐廳仲有啤酒challenge!😆而我食嗰一日每一台都有一個人挑戰😹😹😹.1️⃣二人餐 - 極上和牛盛會2人前($698)🤍沙律x2 、櫻花蝦味噌湯x2 、前菜(三品)、九洲A4和牛三角胸、九洲A4和牛上前腿肉、澳洲和牛封門柳、菇盛會、飯素x2(每份+$15升級稻庭烏冬)、$18飲品x2、日式甜品x2🤍呢間嘅牛嘅品質好抵讚😻👍🏻油脂好香好香🤤慢慢燒再落自家製岩鹽、燒肉汁、黑椒粒好正😆🤍‼️一食就知係靚牛唔會咬得攰又多肉汁鮮味❣️😽最後先擺晒啲菇索埋啲油脂🥹🫶🏻✨🤍成個餐其中一個重點係甜品‼️大家可以用茶道用具攪拌均勻至濃抹茶醬🫶🏻再倒上雲呢拿雪糕好好好食🥹‼️✨.📍石一燒 (九龍城) (九龍城)九龍城啟德道55號AVA55地下6號舖🤍.
九龍城日式慢活自助石板燒🫶🏻
仲有7秒/9秒啤酒挑戰😆‼️
1️⃣二人餐 - 極上和牛盛會2人前($698)
📍石一燒 (九龍城) (九龍城)
九龍城啟德道55號AVA55地下6號舖
🤍[8.5/10]