2018-05-05
雖然減肥成日掛係口唇邊,不過偶然都好想放縱下做食肉獸!入到舖頭枱唔係好多,七點未到已經幾乎坐滿人!食物種類唔算特別多,但都唔少!基本既都有齊!有刺身,野菜,炸物,飯麵,肉類,海鮮,和食等等都有!我地今日兩個女仔食,每樣叫咗少少試下!叫咗三文魚,馬刀貝,帶子,北寄貝,甜蝦,雖然樣樣好細份,不過勝在樣樣都十分鮮甜!☺️☺️ 食完一刻已經想encore! 已經準備叫第二份刺身!食住刺身期間就燒住肉類先!我地都係每樣都試下,羊架醃得好香,雖則我唔食羊,不過一路燒都聞到好香!雞翼看似簡單既食物,醃黎食應該唔會醃得唔好食,我覺得最重要係無雪藏味!而呢間燒肉放題肉類去得咁快,佢都無雪藏味😍😍👍🏻 一口和牛係幾高質好食👍🏻 其餘肉類就不過不失啦!海鮮類都好正!帶子大大粒!飲品方面,除咗有罐裝汽水,仲有自製熱茶同埋涼茶!呢間食物上得快,而且服務好好,keep住有留意主動換紙燒野食!👍🏻