2024-09-01 992 瀏覽
喺九龍城剪左頭髮唸住行出太子道搭巴士走但又未食野經過見到門口餐紙有擔擔麵同小籠包就入左去,入到去大把位於是就坐最就腳既地方坐底後拎本餐牌望望先餐牌上所有嘢既一定價都幾進取唔知成品好唔好食呢🤔叫左碗擔擔麵碗野嚟到打左個凸湯面浮左一層好厚既紅油(心唸今次乃硬野🙈)樓上野前拎左兩個碗仔嚟😃啱曬用嚟裝油畢左成碗油出嚟🤨😨都幾恐怖,個湯底完全無味😩🚁🚁🚁🚁🚁🚁,仲叫左個小籠包三樣野之中個小籠包最正常!但為返成12蚊一個😨冠絕同區相同食品🙊🙊醉雞雞超肥😨所有雞皮我掉曬去另一個碗仔度雞肉食落得酒味之外完全無其他味道🙈🙈又乃🍌🍌🍌得面既系肉落到底系頭頭尾尾比埋翼尖系死罪!(系人都知賢尖得層脂肪包住骨隻雞成長期間所吸收既有害物質都會喺翼尖度),希望越大失望越大🙊🙊系香食野已經系日常🤑🤑🤑唔好怪人假期北上食野🙊🙊🤫🤫🤫收咁既價錢出D咁既野比人食😲😲😤😤所以我一定會寫返編食評比人參考❗
擔擔麵
畢左成碗油出嚟🤨😨都幾恐怖,個湯底完全無味😩🚁🚁🚁🚁🚁🚁,
仲叫左個小籠包

醉雞