2022-04-05
好耐無行過始創😂 估唔到依家開咗間咁得意嘅餐廳,睇餐廳名完全唔知佢賣乜。👍🏻 乳豬卡邦尼意粉乳豬同卡邦尼平時都會食,但無諗過可以擺埋一齊做一道菜。乳豬皮烤得脆,肉質嫩滑,唔洗點乳豬醬都夠哂味。卡邦尼醬汁夠濃,完全可以掛汁。意粉彈牙,煮得啱啱好。份量大,唔係一般兩啖就食哂嘅意粉。👍🏻 美國穀飼叉燒煎蛋飯叉燒好靚,半肥瘦,而且肉質軟腍。煎蛋脆邊,流心蛋黃。美中不足係唔夠豉油撈飯,不過整體非常滿意。👍🏻 豬柳強做緊推廣加$12就有。價錢抵,質素更加係意想不到。漢堡包上枱時暖笠笠,麵包非常軟熟,中間有芝士、豬柳、蛋。咁嘅價錢我真係想問可唔可以加多兩個😂👍🏻 樽仔奶茶作為奶茶控,只要有得揀奶茶我一定會嗌😂 奶同茶味道平衡,夠哂地道。最欣賞係唔甜!見佢好好賣,我拎嘅時候係最後一支,想飲就要留意喇😬📍友利坊 x 友利冰室 x 勿當奴 太子彌敦道750號始創中心地庫B02-06號舖
👍🏻 乳豬卡邦尼意粉
👍🏻 美國穀飼叉燒煎蛋飯