2022-11-28 649 瀏覽
▫️襯活動未完結之前介紹下先😝 唔知大家前排有無搶旅發局優惠🤑 11月活動係「香港美酒佳餚巡禮」,可以免費搶價值$100創意雞尾酒或$150美酒佳餚組合🍸 竟然好彩地同朋友每款拎到一張🤩 ▫️搶唔到都唔緊要‼️ 其實用$150買美酒佳餚組合都好抵😍 仲要部分係酒店餐廳,真係超值🤑▫️揀左間2款優惠劵都接受使用既餐廳,位於尖東海旁既墨西哥酒吧🇲🇽 環境幾靚幾chill🍃🌮 A Taste of Mexico▫️先介紹價值$150既美酒佳餚組合,有炸魚🐟、豬肉🐖、同燒羊肉玉米捲餅🐏 捲餅餅皮煙韌,上碟時熱辣辣🔥 魚肉夠香脆、豬肉配菠蘿粒清甜香口、羊肉帶點羶夠風味😋▫️配一款cocktail,飲落好清甜,比較岩女士飲👱🏻‍♀️🥃 Mezcal Negroni▫️價值$100既創意雞尾酒,其實有4款酒/小食可以揀,既然selling point係cocktail就當然揀酒啦😌▫️由Mezcal & Pablo Gin、Campari、Vermouth、Coffee Liqueur調製而成,粒冰刻上餐廳名好細緻🧊 再用上煙燻效果呈現,淨係打卡都值呀😍▫️味道比較濃烈,帶點煙燻味幾特別,感覺岩男士飲多啲👨🏻▫️最後係旅

🌮 A Taste of Mexico

🥃 Mezcal Negroni
▫️味道比較濃烈,帶點煙燻味幾特別,感覺岩男士飲多啲👨🏻

▫️最後係旅發局埋單,一蚊都唔洗俾超開心🤑 活動去到11月30號‼️ 大家仲有3日機會以超抵價去試試😆
▫️btw唔知有無人估到我張相既icon係扮緊邊個呢🤪